Studime

Histori

Çështje Sociale

Vizion

Spiritualitet

Fetva

Aktualitet

Oraret e faljes

27/08/2015
ImsakuL.DiellitDrekaIkindiaAkshamiJacia
04:17 05:5712:4916:3119:3020:59

Përkthim letrar,

modern dhe besnik

i Kuranit te Shenjte

në gjuhën shqipe

nga Myfti Salih F. Hoxha

(1917-1995),

klerik dhe intelektual

prominent në Shqipëri.

{Kliko këtu për të shkarkuar librin)

 

 

Urtësi Profetike

“Bleta që mbush

kosheren e vet me mjalt plot

Përpiqu thotë, se:

- Me punë kuptohet këjo botë.

Zgjoju nga gjumi letargjik.

Thuaj shpirtit: - Këndo

Këngën e Jetës pa frik.

Dhe, përvish krahët, shko Puno.

Pema q’i jep sikujt në stinë

fryte të shijshëm e plot hirë,

Tregon shëmbull të bukur

e të thotë: - Bëhu njeri i Mirë”.

Hutbe

Flash is required!

Grafika pa koment

Kliko për tu zmadhuar

Kontakt

Emaili juaj:
Mesazhi:

Abonimi

Enter your email address:

Facebook